За Нас

Начало За Нас

За Нас

Ние се грижим за Вас

МедиЕкс Консултинг ООД е Вашият здравен посредник при лечението Ви зад граница. Ние предлагаме възможност за консултация и лечение на деца и възрастни с висококвалифицирани специалисти в Република Турция.

 

Всеки Ваш здравословен проблем може да намери правилното решение, а въпросите, свързани със здравето,  ще намерят отговор чрез нас. Ние ще Ви помогнем да изберете специалист или лечебно заведение, на които да се доверите. Ние ще Ви съдействаме за Вашето пътуване и престой, езиков превод, придружаване, консултации и др.

Нашата мисия е да Ви помогнем да намерите най-доброто място за Вашето лечение. Ние вярваме, че всеки заслужава достъпни и качествени медицински услуги.


Нашите ценности са професионализъм, отговорност и грижа.


Нашият екип притежава гъвкав подход, съобразяваме се с Вашия интерес, разбираме Вашите нужди и отговаряме на Вашите очаквания.


Доверете ни се!

Последни публикации

Последвайте ни във Facebook

3 days ago

Представяме ви проф. д-р Хюсейн Йетик - специалист офталмолог с над 23 години опит , особено изявен в областта на ретинопатията при недоносени деца (ROP). Повече за квалификацията и сферите на работа на проф. Йетик можете да научите тук: mediex.eu/doctor/prof-dr-hiusein-yetik/Преди около 10 години проф. д-р Хюсейн Йетик отваря самостоятелна практика за очни болести и заболявания на ретината в гр. Истанбул. В неговата клиника той се занимава с всички очни заболявания, особено заболявания на ретината, при пациенти от всички възрастови групи, възрастни и деца. Той разполага и възможно най-съвмременната апаратура за диагностика. Повече за областите в които основно работи клиниката можете да прочетете тук: mediex.eu/bolnitsi/klinika-za-ochni-zabolqvaniq/Проф. д-р Хюсейн Йетик провежда своите прегледи в клиниката си в гр. Истанбул. Ако желаете да запишете час, може да го направите на тел: +359 877 190612 или чрез mediex.eu/kontakti/#mediex #mediexconsulting #медиекс #медиексконсултинг #лечениевчужбина #лечениевтурци #здравнагрижа #здраве #медицина #медицинскипрегледи #раннодиагностициране #Офталмология #ретинопатия ... See MoreSee Less
View on Facebook

6 days ago

View on Facebook

2 weeks ago

Само сега!Само ако се запишете до края на месец май ще можете да се възползвате от специалната ни оферта за присаждане на коса. Цената започва от 1000 € и включва 2 нощувки в хотел и трансфер. За повече подробности и записване свържете се с нас на тел: +359 877 190612 или +359 879 636393 #присажданенакоса #консултации #медиексконсултинг #медицинскиспециалисти #doctors #лечениевтурция #mediex ... See MoreSee Less
View on Facebook
Безплатна консултация