Група болници Аджибадем

Група болници Аджибадем

Аджибадем e болница ориентирана към пациентите, мислеща за техния комфорт.

Аджибадем е болница, която е кандидат да се превърне в една глобална марка със своята архитектура, своето оборудване, своите специализирани отделения и опитни специалисти.

Още през 1991 година Аджибадем започва своя път в предоставянето на здравни услуги като малка районна болница в един от кварталите на Истанбул. Компанията е основана от Мехмет Али Айдънлар и д-р Армаган Йозел, но през 2007 г. Д-р Йозел напуска и Айдънлар продължава да е главен изпълнителен директор на институцията.

Днес Аджибадем е супербранд, който заема достойно място сред глобалните лидери в здравеопазването със своите 24 болници, 4 извънболнични клиники и компании за поддържащи услуги. Като Здравна организация Аджибадем предлага всички стъпки в областта на здравеопазването.

Бързия растеж на Аджибадем довежда до подписването на споразумение за партньорство с IHH Healthcare през 2012 година, което позволява да станат част от втората най-голяма Здравна верига в света.

Аджибадем се разширява извън границите на Истанбул с болници в Измир, Ескишехир и Бодрум, а по-късно и в Истанбул в районите Маслак и Бешикташ.В турската група Аджибадем  работят 17 000 служители в 20 населени места в Турция. Обхваща мрежа от 6 общопрофилни болници, медицински центрове, поликлиники, офталмологичен център и лаборатории. 

В международен план Аджибадем действа чрез 22 болници и 19 клиники в 5 държави. 

Освен болниците и медицинските центрове Acıbadem Healthcare Group предлага световен модел на интегрирана Здравна екосистема. Тази екосистема включва различни институции за поддържащи услуги.

Acibadem University обучава бъдещите здравни професионалисти, като използва съвременни и динамични образователни програми със силен академичен преподавател екип.

В Аджибадем поддържащи здравни институции работят усилено, за да бъдат в състояние постоянно да подобряват пациентското изживяване: 

Acibadem Project Management развива проекти за изграждане на болници до ключ.

Acibadem Labmed Labvital, LabCell предоставя широка гама от услуги в областта на патологията, хранителен контрол, стволови клетки и съхранение на кръв от пъпна връв в лабораторна среда.

Acibadem Technology развива и усъвършенства софтуер, включително „болнична информационна система“.

Всяка година много пациенти от различни краища на света пътуват до Турция за лечение и предпочитат болниците от Acibadem Healthcare Group, които осигурява услуги с най-съвременни технологии в света и експертни екипи, отговарящи на международните стандарти за качество.

Всички болници от групата отговарят на световните стандарти и се отличават с центровете си:

  • 11 Онкологични центъра (хирургия, радиотерапия, химиотерапия)
  • 16 сърдечни центъра (кардиология и кардиохирургия за деца и възрастни)
  • 13 центъра за инвитро оплождане
  • 10 центъра за трансплантация на органи (черен дроб, бъбреци, костен мозък)
  • 9 центъра за лечение на гръбначни заболявания
  • 1 център за спортна медицина, акредитиран от ФИФА
  • 6 центъра за роботизирана хирургия
Безплатна консултация